Esküvői torták

Esküvői torták

Egyedi megrendelésre készítünk Esküvői tortákat. Esküvői Torta kínálatomat megtekintheted a Tortaműhelyemben.

Esküvői torta – Naked Pucér Torta:

A pucér torta pár évvel ezelőtt kezdett elterjedni és azóta is nagy népszerűségnek örvend. Nem is csoda hiszen amilyen egyszerű, olyannyira lehet gyönyörű. A saját krémmel körbekent torták alól kilátszódó piskóta adja a hangulatát. Nem is szabad túldíszíteni. Leggyakrabban virággal kérik a vendégek a torta díszítését.

Esküvői torta – Sarkos élű torták:

A tökéletesen feszesen nyújtózkodó sarkos élű torta remek dísze bármilyen alkalomnak. Az ízük variálható, mindenki a kedvenc töltelékével kérheti. Ám a burkolatuk egyforma. Selymes főzött vajrém lágy ölelését kapják meg az így készült torták. Ezeket a tortákat remekül lehet díszíteni. Különböző mintákat lehet elhelyezni rajta stencil segítségével, de a macaronok habcsókok, virágok is jól állnak neki.

Esküvői – Saját krémmel díszített torták:

Van, amikor fölösleges túlvariálni a dolgokat. Ilyen az, ha nem tudjuk eldönteni milyen tortaburkolatot szeretnénk. Bármilyen tortáról is legyen szó a sajátkrémes burkolással nem tudjuk elrontani. Ízben és színben biztos, hogy harmonizálni fog. Számos egyéb extra díszítőelem közül lehet választani. Virágok, macaron, habcsókok. Csokoládédíszek.

 

Esküvői torták – Különleges ízesítésű torták

Számos olyan torta variáció létezik, amik olyan ízkombinációkat tartalmaznak, amit vagy imád az ember, vagy nem szeret. Ezeket az ízeket érdemes legalább egyszer megkóstolni. Rengeteg fűszer fajtát használ a cukrászat is, amivel a piskótákat, krémeket lehet ízesíteni. Rengeteg olyan természetes alapanyag van, amivel színezni tudjuk a krémeket evvel is a torta különlegességét lehet hangsúlyozni. Esküvői torta rendelés Tortaműhelyből.

 

Esküvői Torták
Esküvői Torták
Esküvői Torták
Esküvői Torták
Esküvői Torták
Esküvői Torták