Szülinapi torták

Szülinapi torta

Egyedi megrendelésre készítünk szülinapi tortákat.

Kínálatomban számos torta fajta megjelenik. A hagyományos ízeket kedvelők és a különleges ízvilágot keresők is találnak számukra megfelelő süteményt. Szezononként eltérő a kínálat, ezért érdemes minden alkalommal átnézni a lehetőségeket. Szülinapi Torta kínálatunkat megtekintheted a budapesti Tortaműhelyemben.

Szülinapi torta gyerekeknek – Gyümölcsös

Nagy hangsúlyt fektetek a szezonális gyümölcsök használatára, ezért a kínálat szezononként eltérő lehet. Mindig friss és magas minőségű alapanyagokkal dolgozok. A friss idénygyümölcsöket hazai termelőktől szerzem be, ezzel is támogatva a hazai kistermelőket. Gyümölcs tortáim elkészítésekor variálom a friss gyümölcs zamatát a főzött krém selymességét a mascarpone krémességét és a tejszínhab légiességét.

 

Szülinapi torta gyerekeknek – Csokoládés

Csokoládés tortáimnál elsődleges szempont a csokoládé kiváló minősége. A megfelelően kiválasztott csokoládé és a tejszínhab harmóniája teszi teljessé a csokoládés tortáimat. Többfajta csokoládéval dolgozom, pont azért, hogy mindig a megfelelő kakaó tartalmú kerüljön a piskótába és a krémbe.

 

Szülinapi torta – Különleges ízesítésű

Számos olyan torta variáció létezik, amik olyan ízkombinációkat tartalmaznak, amit vagy imád az ember, vagy nem szeret. Ezeket az ízeket érdemes legalább egyszer megkóstolni. Rengeteg fűszer fajtát használ a cukrászat is, amivel a piskótákat, krémeket lehet ízesíteni. Rengeteg olyan természetes alapanyag van, amivel színezni tudjuk a krémeket evvel is a torta különlegességét lehet hangsúlyozni.

 

Szülinapi torta – Hagyományos

Ami már egyszer bevált, azon kár változtatni. Ez a mondás nagyon igaz a tortákra is. A régmúltban kitalált és kikísérletezett receptek, mind ízben, mind kinézetben hagyományőrzők. Ezek a torták soha nem fognak kimenni a divatból. Ízvilágukban olyan széles spektrumúak, hogy mindenki tud mondani legalább egyet, ami a kedvence. Ezek a torták a kínálatomból sem hiányozhatnak.

 

Szülinapi torta – Forma torták

Nagyon közkedvelt eleme a gyerek szülinapi buliknak vagy egy baráti összejövetelnek a formatorta. A gyerekek kedvenc mesefiguráitól kezdve a nagyobbak kedvenc focicsapatán át rengetegféle elképzelést lehet torta formába önteni. Ezek a torták marcipán vagy fondant burkolásúak. A krémmel töltött piskóta kifaragás és burkolás után kapja meg a legaprólékosabb díszítést, hogy tökéletes legyen

 

Szülinapi torta – Unikornis torta

A gyerekek körében igen kedvelt unikornis tortát is készítünk.

 

Szülinapi torta
Szülinapi torta
Szülinapi torta
Szülinapi torta