Torta Rendelés Budapest

Torta rendelés

A rendelésre készített torták ízvilágát és dekorációját minden esetben átbeszélem a megrendelővel. Tortáimat a megfelelő trendekhez igazodva díszítem.

Legyen szó szülinapról vagy esküvőről minden alkalomra ugyan olyan lelkesedéssel és szívvel készítem tortáimat. Torta Rendelés kínálatát megnézheted a tortaműhelyemben.

 

Esküvői torta

Az ember életében eljön a nagy nap, amikor mindennek a legtökéletesebbnek kell lennie. Ez a tortával sincsen máshogy. Az esküvői dekorációhoz passzoló színvilágúnak kell lenni, az ifjú pár elképzeléseihez igazodva. Egy esküvői torta nem is készülhet másból csakis természetes és  legmagasabb minőségű alapanyagokból. Akár kis esküvő vagy nagy lagzi a torta mindkét eseményen fontos szerepet tölt be az este folyamán.

 

Babaváró torta

Egy pár életében fontos pillanat, amikor bejelentik az utód érkezését. A baba várása egy csodálatos időszak és ezt megkoronázva a barátokkal és szülőkkel való közlésnek is annak kell lennie. A bejelentés pillanatából a torta sem maradhat ki. Ezért készítek úgynevezett babaváró tortákat, amelyek egy kis játékosságot csalnak az ünnepségre. Ezek a torták színvilágban kívülről semlegesek egyáltalán nem lehet tudni, hogy a születendő gyermek, lány vagy fiú lesz. A torta felvágása után válik egyérteleművé a baba neme. A krém rózsaszín, illetve kék színekben pompázik. Ezek a pillanatok mindenkinek feledhetetlenek lesznek.

 

Szülinapi torta

Legyen szó az elsőről vagy a századikról minden szülinapot meg kell ünnepelni, és az ünnepségből a torta sem maradhat ki. Az ünnepeltnek a kedvenc ízeiből és dekorációjában a hozzá közel álló témához kell kapcsolódnia. Így lesz igazán személyes és emlékezetes a torta. A szülinapi torták is természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Dekorációjukat ki lehet egészíteni különböző feliratú táblákkal, tűzijáték gyertyával.

 

Diétás torták

Napjainkban elég elterjedtek lettek a diétás készítmények. Sokan egészségügyi okokból keresik ezek a termékeket, de vannak, akik megelőzés céljából tudatosan fogyasztják. Legyen szó bármilyen érzékenységről fontos itt is a magas minőségű és természetes alapanyagok használata.

 

 

Torta Rendelés
Torta Rendelés